Luxemburgstraat 17, Kaatsheuvel | 0416 311940

Rijke variatie aan gerealiseerde projecten.

Gestart met 3 man personeel zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een dynamisch bedrijf met een groot professioneel team.

Ook al zijn we een echt Brabants bedrijf, VKWbouw werkt door heel Nederland. Kijken we naar ons opdrachtenpakket dan zien we een groeiend aantal vaste opdrachtgevers. Onze referentielijst omvat dan ook een grote diversiteit aan bouwwerken zoals woningen, kantoren, bedrijfsgebouwen en publieke gebouwen als zorgcentra, ziekenhuizen en scholen.

Bovendien is in de loop der jaren de deskundigheid en ervaring van onze medewerkers toegenomen, zodat we nu ook de meer complexe projecten probleemloos tot een uitstekend eindresultaat kunnen brengen.

Kortom; met een professioneel team aan medewerkers is VKWbouw in staat maatwerk te leveren en bieden wij op elke vraag een passend antwoord!

VKWbouw
Veiligheid

DSC_6099.JPG

Veiligheid staat bij ons voorop. Werken zonder gevaar en risico's voor onszelf, maar zeker ook voor anderen en onze omgeving. Op deze manier bevorderen wij de voortgang van ons bouwproces.

VKWbouw
Kwaliteit

DSC_6018.JPG

Wij staan voor Kwaliteit. Dit betekent vakwerk leveren onder alle omstandigheden. Daarom werken wij met de juiste materialen en geschikte apparatuur en vormt onze aanpak een waarborg voor een professioneel resultaat.

VKWbouw
Waarborg

DSC_6142.JPG

VKWBouw staat voor Veiligheid en Kwaliteit en dat geeft u de Waarborg, dat wij uw wensen realiseren; op tijd, met de gewenste kwaliteit en binnen het afgesproken budget.

Projecten