Luxemburgstraat 17, Kaatsheuvel | 0416 311940

Waarom kiezen voor Kalkzandsteen?

Daar zijn tal van redenen voor te noemen.
> Ten eerste is kalkzandsteen een schoon product dat op de bouwplaats eenvoudig en snel is aan te brengen met vrijwel geen afval. Dat betekent voor u binnen een zeer korte bouwtijd een degelijk resultaat.

> Kalkzandsteen is flexibel en breed toepasbaar. Vanwege de grote diversiteit aan maten en vormen is kalkzandsteen binnen elk type bouwwerk bruikbaar. Gaat u verbouwen, uitbreiden of renoveren, dan zijn oude constructies snel te verwijderen en te vervangen door nieuw.

> Kalkzandsteen heeft een uitstekende geluiddempende werking, hetzelfde geldt voor de warmte-koude issolatie. In de zomer houdt het steen de warmte buiten, terwijl in de winter de warmte juist wordt vastgehouden. Ook is uit diverse testen gebleken dat kalkzandsteen veruit de beste brandwerende werking heeft.

> Door haar fijne afwerking kan een kalkzandsteen wand vaak zonder verdere behandeling als stucadoren en schilderen worden toegepast voor een prettig en vakkundig eindresultaat. Dit scheelt enorm in de bouwkosten en in de kosten voor onderhoud.

VKWbouw
Veiligheid

DSC_6099.JPG

Veiligheid staat bij ons voorop. Werken zonder gevaar en risico's voor onszelf, maar zeker ook voor anderen en onze omgeving. Op deze manier bevorderen wij de voortgang van ons bouwproces.

VKWbouw
Kwaliteit

DSC_6018.JPG

Wij staan voor Kwaliteit. Dit betekent vakwerk leveren onder alle omstandigheden. Daarom werken wij met de juiste materialen en geschikte apparatuur en vormt onze aanpak een waarborg voor een professioneel resultaat.

VKWbouw
Waarborg

DSC_6142.JPG

VKWBouw staat voor Veiligheid en Kwaliteit en dat geeft u de Waarborg, dat wij uw wensen realiseren; op tijd, met de gewenste kwaliteit en binnen het afgesproken budget.

Projecten