Over ons

Kennis en ervaring.

Opgericht maart 1996, sindsdien verzorgt VKW bouw B.V. al uw lijmwerken. Binnen tal van kantoren, woningen, scholen, magazijnen, distributiecentra en bedrijfsgebouwen hebben wij betrouwbare constructies gerealiseerd op basis van kalkzandsteen blokken. Onze expertise daarin wordt inmiddels breed gewaardeerd, gezien het groeiend aantal vaste opdrachtgevers door heel Nederland.

Wat maakt onze mensen professionals?

Al onze medewerkers beheersen het vak, een ambachtelijk vak. Dat zij vaak van jongs af aan leren onder begeleiding van onze ervaren krachten.

Naast vakkennis stellen wij ook andere eisen, zoals het probleemloos naleven van de veiligheidsvoorschriften. Ook vinden wij het respectvol omgaan met collega-bedrijven van groot belang is. Rekening houden met een ander, flexibel meedenken en je aan kunnen passen wanneer het bouwproces daarom vraagt. Dat maakt de medewerkers van VKW bouw B.V. tot professionals.

Alle noodzakelijke appratuur aanwezig.

Onze medewerkers werken met moderne apparatuur wat in eigen beheer wordt onderhouden. Of het nu gaat om kranen, elektrische pompwagens, heftrucks, elektrische stapellaars, steigers of zaagmachines wanneer het bouwproces hierom vraagt wordt dit door ons aangeleverd.

Het inzetten van elektrische apparatuur is voor onze medewerkers van groot belang. Het werk is zwaar en stelt stevige eisen aan de conditie van de medewerkers. Wij hechten grote waarde aan de gezondheid van ons personeel. Wij zien daarom nauwlettend toe, dat zij geen risico’s lopen.

ADRESGEGEVENS

VKW bouw B.V.
Luxemburgstraat 17
5171 PK Kaatsheuvel

CONTACT

Mobiel: 06-53441300
E-mail: info@vkwbouw.nl

KVK GEGEVENS

VKW bouw B.V.
Midden-Brabant 18044067

VKW bouw B.V. voor alle lijmwerken